2017-2018 Bahar yarıyılı Bütünleme Sınav ProgramlarıTüm Duyurular
HAZ

• Yabancı dil II,  Atatürk İlkeleri ve İnkılap II,  Türkçe II,  Matematik II sınavları Davutpaşa Kampüsünde yapılacaktır. Ders programlarında ve ilgili bölümlerin web sayfalarında derslikler ilan edilmiştir.

Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Bütünleme Sınav Programında Servis Dersleri ve Yüksekokul ortak dersler işaretlenerek belirtilmiştir.  Bu dersler dışında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında açılan ve sınavları yürütülen tüm dersler için (1. ve 2. sınıf Bahar dersleri olarak) ders programında ilgili Yüksekokulumuz Programları belirtilerek sınav saatleri belirlenmiştir.  1. ve 2. sınıf Bahar dersleri için Yüksekokulumuz web sayfasında yayınlanan Ders Programlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize duyurulur.