Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Öğrencilerimiz İçin Yapılan 2.Ek Sınav Programları hk.Tüm Duyurular
OCAK

Azami öğrenim süresini tamamlayan ve akademik tarihlerde öğrenci otomasyon sistemi üzerinden başvuruda bulunan son sınıf öğrencilerine, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında 21-25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak 2.Ek Sınavlara ilişkin sınav tarih, saat ve sorumlu ders öğretim elemanlarını içeren sınav programları sınav başvurusu yapılan bölümler için ayrı ayrı aşağıda verilmiştir.

Ayrıca sınav başvurusu yapan öğrenciler için sınav başvurusu yaptığı derslerle ilgili sıralı sınav tarihleri de aşağıda verilmiştir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Yüksekokulumuz derslerine ait tüm sınavlar;

• Davutpaşa Kampüsü Taş Bina A Blok A2033'de  (1. Kat Tarihi Hamamın Yanındaki Sınıf-İSG Eğitim Dersliği yapılacaktır. Sınavlarla ilgili olarak görevli öğretim elemanlarına Davutpaşa Kampüsü Taş Bina A Blok A1037' no'lu odadan ulaşabilirsiniz

Servis derslere ait sınavlar;

• Yabancı Dil 1-Yabancı Dil 2 sınavı Davutpaşa Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu A115 no'lu derslikte yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 sınavı Davutpaşa Kampüsü Kimya Metalurji Fakültesi 329 no'lu derslikte yapılacaktır.

• Matematik 1 sınavı Davutpaşa Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi E2009 no'lu derslikte yapılacaktır.

Bölüm Sınav Programları:

Elektrik ve Enerji-İklimlendirme ve Soğutma

Elektronik ve Otomasyon-Elektronik Tek-Endüstriyel Elekt.

Finans-Bankacılık ve Sigortacılık-Bankacılık ve Sigortacılık

Mimarlık ve Sehir Planlama-Harita ve Kadastro

Muhasebe ve Vergi-Muhasebe ve Vergi

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik-İşçi Sağlığı ve İs Güvenliği

Toptan ve Parekende Satış-Emlak ve Emlak Yönetimi

2.Ek Sınav -Öğrencilere ait Sıralı Sınav Listesi:

2.Ek Sınav Başvurusu Yapan Öğrencilere ait Sıralı Sınav Listesi için buraya tıklayınız.

Sınav Takvimi ve Sınav Kılavuzu:

Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Önlisans Öğrencileri İçin Sınav Takvimi

Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Önlisans Öğrencileri İçin Sınav Kılavuzu