GÜNCEL 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Final Sınav ProgramlarıTüm Duyurular
MAY

Yüksekokulumuz Bölümlerindeki 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında açılan ve sınavları yapılan derslere ait Final Sınav Programları aşağıda belirtilmiştir.

Ayrıca Yüksekokulumuz Bölümlerine ait Final Sınav Programlarında yer alan servis derslerine ait sınavların yer bilgisi ile ilgili olarak;

• Matematik 2 Dersinin Final Sınavı Davutpaşa Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü E-2031 dersliğinde yapılacaktır.

• Yabancı Dil 2 Dersinin Final Sınavı Davutpaşa Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi ve Elektrik-Elektronik Fakültesi dersliklerde yapılacak; öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından  derslik bilgisini alabilecektir.

• Öğrencilerimiz Türkçe 2 Dersinin Final Sınavı ile ilgili olarak Türk Dili Bölüm Başkanlığı web sayfasından bilgi alabilecektir.

• Öğrencilerimiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2 Dersinin Final Sınavı ile ilgili olarak Türk Dili Bölüm Başkanlığı web sayfasından bilgi alabilecektir.

Bilgisayar Teknolojileri-Bilgisayar Programcılıgı

El Sanatları-Seramik, Cam ve Cinicilik

Elektrik ve Enerji-Alternatif Enerji Kaynakları

Elektrik ve Enerji-İklimlendirme ve Sogutma

Elektronik ve Otomasyon-Elektronik Tek-Endustriyel Elekt.

Finans-Bankacılık ve Sigortacılık-Bankacılık ve Sigortacılık

Görsel-İsitsel Teknikler ve Medya-Basım ve Yayın Teknolojileri