GÜNCEL 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Bütünleme Sınav ProgramlarıTüm Duyurular
HAZ

Yüksekokulumuz Bölümlerindeki 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında açılan ve sınavları yapılan derslere ait Bütünleme Sınav Programları aşağıda belirtilmiştir.

Ayrıca Yüksekokulumuz Bölümlerine ait Bütünleme Sınav Programlarında yer alan servis derslerine ait sınavların yer bilgisi ile ilgili olarak;

• Matematik 2 Dersinin Bütünleme Sınavı Davutpaşa Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü E-2031 dersliğinde yapılacaktır.

• Yabancı Dil 2 Dersinin Bütünleme Sınavı Davutpaşa Kampüsü'nde yapılacak olup; öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından  yer ve derslik bilgisini alabilecektir.

• Öğrencilerimiz Türkçe 2 Dersinin Bütünleme Sınavı ile ilgili olarak Türk Dili Bölüm Başkanlığı web sayfasından bilgi alabilecektir.

• Öğrencilerimiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2 Dersinin Bütünleme Sınavı ile ilgili olarak Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı web sayfasından bilgi alabilecektir. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi BölümÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B-02 numaralı ofise taşınmıştır.

Bilgisayar Teknolojileri-Bilgisayar Programcılıgı

El Sanatları-Seramik, Cam ve Cinicilik

Elektrik ve Enerji-Alternatif Enerji Kaynakları

Elektrik ve Enerji-İklimlendirme ve Sogutma

Elektronik ve Otomasyon-Elektronik Tek-Endustriyel Elekt.

Finans-Bankacılık ve Sigortacılık-Bankacılık ve Sigortacılık ****

Görsel-İsitsel Teknikler ve Medya-Basım ve Yayın Teknolojileri