Mezuniyet sınav başvurusuTüm Duyurular
OCAK

Mezuniyet sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimiz 24.01.2018 tarihine kadar Not Bürosu Dilek hanıma dilekçe ile başvurularını yapıp, 25.01.2017 tarihinde ayrıca Usis sisteminden derslerini seçeceklerdir.

Mezuniyet Sınavları 29-30 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Mezuniyet sınavına girilecek bir dersten, en son aldıkları dönemde F0 notu alarak başarısız (devamsız) olan öğrenciler, önceki dönemlerde aynı dersten devam şartını sağlayarak FF veya FD, DD notlarını almış olmaları durumunda mezuniyet sınavına girebileceklerdir. En son alınan F0 notu Mezuniyet sınavına giriş için herhangi bir engel teşkil etmeyecektir.

Mezuniyet sınavına girilecek yarıyıl için, ders seçimi yapmamış, ancak mezuniyet sınavından yararlanacak öğrencilerin, sınava girilecek yarıyıl için katkı payı-öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

Katkı payı-öğrenim ücreti sorgulaması için, Ad Soyad, öğrenci numarası yazılarak mezuniyet sınavına gireleceği bilgisi belirtildikten sonra harcbirimi@yildiz.edu.tr   adresinden hesap ve borç bilgileri istenecek. Yatırılan ücret dekontu harcbirimi@yildiz.edu.tr adresine mail atılacak. Harç Bürosu tarafından Katkı payı-öğrenim dekontu işlenmeden sistem ders seçmenize izin vermeyecektir.